Resultaten voor prive prive

 
prive prive
privé Nederlands woordenboek Woorden.org.
1 Besloten 2 Deel van een gebouw 3 Niet openbaar 4 Niet publiek 5 Onder vier ogen 6 Particulier 7 Persoonlijk 8 Vrouwenblad. 1 Bijvoeglijk naamwoord 2 Binnenskamers 3 Roddelblad 4 Weekblad. weekblad Oplagecijfers Totaal betaalde gerichte oplage volgens HOI, Instituut voor Media Auditing.
Privé Startpagina Facebook.
Met weinig woorden deelden we alles. Ik ben heel lang verdrietig geweest dat ze er niet meer was, maar nu waardeer ik het dat ik haar ooit ben tegengekomen en ben ik dankbaar dat ik haar heb gekend, aldus Babette.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: prive. priv é bijvoeglijk naamwoord, bijwoord 1 particulier, persoonlijk: dat is strikt privé. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Safari privé modus gebruiken, waarom zou je? Apple Coach.
De Safari privé modus zorgt er voor dat je wat het internet betreft begint met een schone lei: niemand weet meer wie je bent zie het einde van dit artikel voor een kleine nuance, en alles wat je doet wordt vergeten zodra je het laatste venster sluit.
privé WikiWoordenboek.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 1 mei 2017 om 1033. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Is privé privé? Het ondernemersbelang.
De deelnemers aan het gesprek waren Marian van Eck, advocaat/partner bij Liber Dock Advocaten en Marleen van Woerden, Senior Associate bij hetzelfde advocatenkantoor, beiden gespecialiseerd in het arbeidsrecht, René Keemink, directeur/eigenaar van KeeminK Design, projectbureau IT en automatisering, Frank Anthonissen, verantwoordelijk voor Noord-Nederland bij Van Mossel Citroën en Bram Fransen, Directeur Datacenter Solutions bij ENGIE en aldaar verantwoordelijk voor het opzetten van een datacenter portfolio.
Entertainment Het laatste nieuws uit Nederland leest u op Telegraaf.nl.
Hilarische Pete Philly zorgt voor historische tv. Hij zal zich zijn rentree op de Nederlandse televisie echt anders hebben voorgesteld, maar na zijn deelname aan De Slimste Mens gaat rapper PETE PHILLY voortaan door het leven als de domste mens.
Strikt Privé Entertainment Telegraaf.nl.
LOUIS VAN GAAL kiest het ruime sop in Spanje, SYLVIE MEIS bereidt zich op Mykonos voor op een spannende tijd, voor RAFAEL NADAL lijkt de Gay Pride al begonnen, en collega PATRICIA WESSELING laat in haar rubriek Starboulevard zien waar de andere vips zich ophouden.
Privé 11 definities Encyclo.
Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/privé.: privé bijv.naamw.Uitspraak: prive als persoon, niet in een functie of rol Voorbeelden: In haar werk is ze altijd koel en kortaf, maar privé is het een hele leuke meid, privéleven'Synoniem: persoonlijk copy Kernerman Dictionaries. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/privé.:
Privé-kliniek / privékliniek / privé kliniek Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Tot 1995 was een streepje na privé verplicht volgens de officiële spelling, maar sindsdien wordt het in alle woordenboeken en spellinggidsen aan het erop volgende woord vast geschreven. Er mág nog steeds een streepje worden ingevoegd in privékliniek, maar dat hoeft dus niet meer.

Contacteer ons