Resultaten voor syntra privé detective

 
syntra privé detective
SPV Vigilis.
De detective moet op het moment van de toekenning van de vergunning i ten volle 21 jaar oud zijn. Niets belet echter dat de kandidaat-detective zijn opleiding i aanvat of de vergunning i aanvraagt vooraleer hij 21 jaar oud is.
Hoe word je detective? Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Hoe word je detective? 11/02/2011 om 0000: door TCK Print Corrigeer. In Vlaanderen kan je alleen een erkende opleiding tot privédetective volgen bij Syntra in Kortrijk en Asse. Dit jaar zijn er veertig cursisten ingeschreven. Voor 1.400 euro volg je de algemene opleiding, voor 1.900 euro de gespecialiseerde opleiding voor de verzekeringssector.
EEN DAG AAN DE SLAG met een privédetective.
GUIDO: Wat zijn de nadelen van de job? Philippe: Dat je altijd alleen aan het werk bent. Wel ironisch, want eigenlijk was ik juist om die reden detective geworden, maar in de praktijk ging ik het groepswerk al snel missen.
Vind een opleiding VDAB.
Ken je onze gratis online cursussen al? Sinds kort hebben we een aantal nieuwkomers in ons aanbod. We zetten ze op een rij. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking.
Vind een opleiding VDAB.
Ken je onze gratis online cursussen al? Sinds kort hebben we een aantal nieuwkomers in ons aanbod. We zetten ze op een rij. Mijn loopbaan voor partners. Werken bij VDAB. Zoek op deze site. Meest gezocht: opleidingscheques, vijftigplus, IBO, arbeidsbeperking.
Privédetective sector verzekeringen Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Hernieuwen attest heftruckbestuurder. Pottenbakken zomercursus Initiatie draaien. ZOOmertraining: De creatie van statische infographics. bespaar met de KMO-portefeuille. See you on. Wie zijn we? Werken bij Syntra West 3. Trainen en coachen bij Syntra West 43. Copyright 2018 door Syntra West.
Privédetective allround Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Je leert hoe je het best een achtervolging aanpakt, te voet en met de wagen. Hier leer je ook werken met de diverse apparatuur die een privédetective nodig heeft en krijg je tips rond fotografie. inschrijven download de fiche info aanvragen. Syntra West Kortrijk.
Privé-detective SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Voor de opleiding Privé detective is er een specifiek examenreglement dat voorrang heeft op dit van Syntra Vlaanderen. Betreffend reglement zal worden overhandigd overhandigd en toegelicht tijdens de eerste lesweek. Op dat moment zullen de cursisten eveneens ingelicht worden over de specifieke voorwaarden om toegang tot het beroep te krijgen.
Opleiding Privé-detective avond Management, Financiën en HRM opleidingen Syntra Brussel.
Wie slaagt in de 4 modules ontvangt een getuigschrift voor het beroep van Privé detective. Dit getuigschrift is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en het Vlaams Instituut voor het Zelfstandig Ondernemen en voldoet voor het aanvragen van de vergunning bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Opleiding van 2 jaren. Prijs 950.00 vrij van BTW. De vermelde prijs bij meerjarige opleidingen is de prijs voor het eerste jaar. Start: 11-09-2018, Campus Asse. T 02 331 68 01. F 02 331 68 04. Campus Tour Taxis. Havenlaan 86c, bus 209. T 02 421 17 70. F 02 421 17 79. Copyright 2018 door Syntra Brussel.

Contacteer ons